Aktuelt frå kommunen

Temakafe for kreftpasientar

Kom innom for ein kopp kaffe og ein matbit – og hyggeleg samtale med andre som har erfaringar med kreft. Tilbodet er gratis, og det er inga påmelding.

Opning ved Ole John Østenstad, Kommunedirektør i Sunnfjord kommune og innslag ved distriktsmusikar Ole Nilsen.

Sunnfjord kommune tar i bruk ny meldingsteneste for å melde feil på veg, gatelys, vatn og avløp.

Gratulerer med dagen! Sjå program for feiring av 17. mai i Sunnfjord kommune.

Kreftforeningen sin stafett for livet i Førde 10–11. September 2022

Bli med på Kreftforeningens Stafett for livet i Førde 10 til 11. september 2022!

Tysdag 10 mai vart den 1, 5 km lange turvegen i Naustdal frå Jarane til Grimsethmarka opna av ordførar Jenny Følling. Det var om lag 150 personar som møtte fram på opningsdagen.

Tala til ordførar, Jenny Følling, ved minnestøtta på Birgeland 8. mai.

«Syng med oss» vart stifta av Brynjulf Loen i 2004, og har mesteparten av tida halde til på Helsetunet i Førde. Då han brått gjekk bort i januar  2016, overtok Rønnaug og Gunnar  Bolset ansvaret.