Visma for tilsette

I Visma for tilsette finn du lønsslippen din. I tillegg registrerer du reiserekningar, timar, fråvær og ferie i Visma.

No kan du logge inn på Visma via ID-porten

Frå desember 2020 kan du logge inn på Visma for tilsette via ID-porten. Første gong du skal bruke løysinga, må du knytte e-posten din til ID-porten. Når du seinare skal logge deg inn, er det vanleg innlogging gjennom ID-porten med kodebrikke, BankID,  BankID på mobil eller tilsvarande innloggingsmåtar.

Her finn du ei rettleiing på korleis du logger deg inn første gong (PDF, 479 kB)

Lenke for å logge inn på Visma for tilsette:

Dersom e-postadressa du registrerer inn ikkje vert godteken, eller andre spørsmål, ta kontakt med rekneskap og løn for å få oppgitt korrekt e-postadresse.

Lønsslippen på mobil

Du kan no få lønsslippen din på mobil ved å laste ned appen Visma Employee, rettleiing på korleis du får lønslippen på mobil finn du her.  (PDF, 533 kB)

Har du problem med innlogging?

Dersom du har problem med innlogging, ta kontakt med:

Eller på e-post: rekneskap@sunnfjord.kommune.no

Innlogging til dei gamle kommunane

Har du behov for å gå tilbake til din gamle kommune for å sjå på lønsslippen? Her finn du Visma innlogging til Førde, Jølster, Gaular og Naustdal:

Tenestetorga er her for å hjelpe deg