Hjarteleg takk for innsatsen, Karen Helga og Emil!

To av våre kjære lærarar ved Sunnfjord kulturskule sluttar no til sommaren, og vi vil takke dei for deira innsats og engasjement.

Karen Helga Maurstig har vore ein viktig del av Sunnfjord kulturskule sidan januar 2015. Ho har jobba som lærar i visuell kunst på Vassenden og i Førde, og har inspirert mange elevar med si kreativitet og kunstneriske evner. No skal ho fokusere på å vere kunstnar, og vi ønsker henne alt godt i hennar kunstneriske karriere. Vi er svært takksame for hennar dedikasjon og bidrag til kunstfaga, og ho vil bli sakna av både elevar og kollegaer.

Emil Horstad har vore vikar for Ole Nilssen, som har vore i pappapermisjon, det siste halve året. Emil har undervist i trekkspel og har gjort ein framifrå jobb i å vidareføre undervisninga til Ole. No reiser han tilbake til Oslo for å jobbe som frilanser. Vi set stor pris på Emil sitt engasjement og musikkglede, og hans innsats har vore uvurderleg for både elevane og kulturskulen.

Vi ønsker både Karen Helga og Emil lykke til med framtidige utfordringar og takkar dei for alt dei har gjort for Sunnfjord kulturskule. Deira tid her har vore verdifull, og dei vil alltid vere ein del av kulturskulefamilien vår.

Hjarteleg takk for innsatsen, Karen Helga og Emil!