Teater Vestland og Sunnfjord kulturskule inviterer til klovnekurs i vinterferien 2024!

Tidsrom: 19.-23. februar (veke 8)
Stad: Teater Vestland i Nynorskhuset (ved Alti, storehagen 10)
Tidspunkt: Kl. 10.00 - 14.00 måndag til torsdag. Fredag: kl. 10-15.30 med framsyning av klovneshow for føresette kl. 15.00-15.30
Alder: 8 år og oppover
Tal plassar: 15 stk
Pris: 1.000 kr
Påmelingsfrist 15. februar kl. 12.00

Påmeldingslink:

https://NOFORDE.speedadmin.dk/registration#/course/108/575

Bli med på eit engasjerande klovnekurs og utforsk ei verd fylt med latter, fantasi og glede!
Kurset passar både for dei som er ute etter moro og kreativ utfalding, og dei som ønskjer å oppdage sin indre klovn. Kurset vert leia av ein erfaren klovn, og deltakarane får vere med på interaktive øvingar, improvisasjonsleikar og klovneteknikkar, i tillegg til å utforske dei grunnleggande prinsippa i klovning.
I dette kurset lærer du fysisk komedie, rørsler og kunsten å samhandle med publikum. Opplev krafta i kroppsspråket, ansiktsuttrykka dine og stemma di, medan du skapar latter og uforgløymelege augneblinkar.
Tidlegare erfaring er ikkje naudsynt, sidan kurset tilbyr ein støttande atmosfære for utforsking og vekst. Slepp laus din indre klovn, ver spontan og la fantasien blomstre medan du dykkar inn i den magiske verda til klovnen!


Kurset er produsert av Latter Event som er eit underhaldningsselskap dedikert til å skape unike arrangement fylte med latter og uforgløymelege minne. Med spesialisering innan show, gate-teater og workshops tilbyr Latter Event underhaldande kurs baserte på teater, klovneri, improvisasjonsteater og nysirkus.
Spørsmål? Ta kontakt med produsent@teatervestland.no