Sprek i Sunnfjord kommune 2020

Klikk for stort bilete

Bli med på Sprek i Sunnfjord kommune! Sjølv om vi har utbrot av koronavirus, så er det fint å vere aktive utandørs for dei som kan det.

Kva er Sprek i Sunnfjord kommune?

Kampanjen gjennom appen "Trimpoeng" har gjennom fleire år vore ein populær aktivitet for tilsette og politikarar i Sunnfjord kommune.

Du samlar poeng ved å sjekke inn med mobilen på elektroniske postar på turmål i ditt nærområde eller når du tek turen til topps.

• Og hugs i desse koronatider: Vis omsorg ved å halde avstand!

Frå måndag 23. mars kan du legge inn årets kode, men turmåla er ikkje aktive før 1. april 2020.

Turmål/postar

• Turmåla er kjente og kjære og ligg både i Sunnfjord, Askvoll, Fjaler, Gloppen, Høyanger og Flora kommune. Dei gir frå 1 til 3 poeng avhengig av om det er ein lett/tung tur.
  • Du vel sjølv kva rute du går for å kome til turmålet.
  • Når du har sjekka inn ein gong, må du vente 12 timar til neste innsjekking på same turmålet.
  • Turmåla/postane vert aktive for innsjekking i tida frå 1. april til 31. oktober 2020.

Premiering

• Vi trekker tre gåvekort på 500 kroner kvar månad. Du må ha samla 15 poeng i løpet av månaden for å vere med i trekninga.
  • Til slutt vert dei som har oppnådd totalt 100 poeng i heile perioden med på ei trekning av tre gåvekort på 1000 kroner.
  • Legg du ut bilde på Instagram merka med #sprekisunnfjordkommune, vert du med i trekninga av eit gåvekort på 500 kroner. Flott om du også merkar bilda med #sunnfjordkommune og #trimpoeng
  • Gåvekorta kjem frå ein av Førde sine sportsbutikkar.

Påmelding og eigendel

• Dette er ein aktivitet der berre tilsette og politikarar i Sunnfjord kommune kan melde seg på.
  • For å melde deg på lastar du ned appen "Trimpoeng" på mobilen. Den er tilgjengeleg både for iPhone og Androidtelefon, men dessverre ikkje for Windowstelefon.
  • Sjå http://www.trimpoeng.no/i/sprekisunnfjord20/delta/  for korleis du laster ned appen og melder deg på. Har du ikkje delteke før, må du skrive inn namn, mobilnummer og e-post.
  • Har du allereie lasta ned Trimpoeng-appen, treng du berre å legge inn årets kode for å melde deg på.
  • Årets kode finn du på intranettet til Sunnfjord kommune (må vere innlogga). Treng du hjelp eller har andre spørsmål send e-post til: sprek@sunnfjord.kommune.no
  • Det er ein eigendel på 110 kroner for å vere med i 2020, resten betaler kommunen. Dersom du ikkje oppnår 15 poeng i løpet av heile perioden, må du betale 160 kroner.
  • Når du har meldt deg på, godtar du samstundes at vi kan trekke eigendelen på løna di.
  • Du kan melde deg på frå 23. mars 2020, men du kan tidlegast sjekke inn på turmåla 1. april 2020.

Korleis sjekkar du inn på turmålet?

• Du finn turmåla i appen og «sjekkar inn» når du kjem fram. Om innsjekkinga er vellukka, får du ei kjekk tilbakemelding på det.
  • Hugs å aktivere stadtenester/GPS-posisjon på mobilen din før du startar turen. Dersom du skal til eit område med dårleg mobildekning, kan det vere lurt å opne turmålet før turen startar.
  • Får du ikkje sjekka inn på turmålet, send ein e-post til sprek@sunnfjord.kommune.no, så registrerer vi turen for deg i etterkant.
  • Du vil til ei kvar tid ha oversikt over kva turmål du har sjekka inn på og kor mange poeng du har. Dette finn du under «Min aktivitetslogg» i appen.

Ta bilde frå turen din

og del dei gjerne på Instagram med oss andre ved å merke dei med #sprekisunnfjordkommune. Merk gjerne med #sunnfjordkommune og #trimpoeng også.

Sprek i Sunnfjord kommune si nettside

Sprek i Sunnfjord kommune si nettside vil inneholde informasjon om turmåla, kven som er med, poengstatus og alle bilda merka med #sprekisunnfjordkommune.

Treng du hjelp eller har spørsmål?

Ta kontakt med Førde tenestetorg, tlf. 57 72 20 00 eller send e-post til sprek@sunnfjord.kommune.no.

Tenestetorga er her for å hjelpe deg