Åland industriområde på Skei– kunngjering av ny høyring og offentleg ettersyn

Klikk for stort bileteSunnfjord formannskap vedtok 25.06.2020 å gje administrasjonen fullmakt til å legge ut detaljreguleringsplan for Åland industriområde til ny høyring og offentleg ettersyn.

Fylkesmannen har tidlegare fremja motsegn 06.01.2020 til Jølster kommune då detaljregulerings-planen vart lagt fram til offentleg ettersyn i 2019. Etter revidert framlegg 14.04.2020, kravde fylkesmannen endringar i planframlegget, m.a fordi støy som tema ikkje var godt nok belyst.

Planfremjar har no utarbeidd støyfaglege rapportar og endra føresegner og planomtale, for å møte krava frå fylkesmannen.

Reguleringsplan er fremja for å kunne motta tunellmassar frå Kjøsnesfjorden til opparbeiding av næringsaral. Området er sett av til næringsformål i gjeldande kommuneplan for Jølster. Køyring av tunellmassar til området er starta med grunnlag i byggesak for rassikring av Fossheim industriområde.For å fullføre mottak av massar, krev dette avklaring gjennom regulering av heile Åland industriområde

Plandokument:

Planen er tilgjengeleg i papirutgåve på Skei tenestetorg og Førde tenestetorg.

Innspel og merknader:

Innspel og merknader sendast til :

6802 FØRDE

Merk innspelet med Sak 20/3634

Merknadsfrist:

03.09.2020.

Det vert i høyringsperioden invitert til folkemøte i gymsalen på Skei skule eller i samfunnshuset, tysdag 18.august kl.18:00.